Romanita, terminata de durere la capataiul fostului sot!

Autor: B.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 oct 2020, 12:35

UPDATE:15:25 Astazi a avut loc inmormantarea pilotului Adrian Iovan, mort in accidentul aviatic din Muntii Apuseni. Sute de oameni l-au condus astazi pe ultimul drum pe pilotul care si-a dat viata pentru a-si salva pasagerii.

Inmormantarea a vut loc la cimitirul Bellu Catloic, iar ceremonia a fost una grandioasa. Imediat dupa slujba de inmormantare, oamenii prezenti au inceput sa cante "Desteapta-te romane!", moment in care militarii au tras in aer cateva salve, in memoria pilotului. Romanita Iovan a fost si ea prezenta, transfigurata de durere, a stat numai la capataiul fostului sot. A tremurat, iar lacrimile n-au contenit sa ii curga pe obraz.

La inmormantare au venit si surorile Aurei Ion, studenta moarta in acelasi accident.

Ele au vrut sa ii aduca un ultim omagiu lui Adrian Iovan. Un mesaj mare, pus pe sicriul lui Iovan, i-a lasat pe toti in lacrimi. "Te iubim tata, Albert si Irina", era mesajul lasat de copiii regretatului aviator.

La finalul ceremoniei, unul dintre reprezentatii garzii de onoare i-au inmanat fiicei lui Adrian Iovan drapelul tarii, in semn de respect pentru cariera sa in aviatie. Irina a primit in lacrimi drapelul si abia si-a stapanit emotiile.

EROUL Adrian Iovan, condus pe ULTIMUL DRUM! SUTE de persoane l-au aplaudat

UPDATE 15:56- Pilotul Adrian Iovan este inmormantat in aceste momente cu onoruri militare.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Sute de persoane asista la ceremonie si ii aduc un ultim omagiu eroului care a salvat

vieti in tragedia din Apuseni. Romanita Iovan, fosta lui sotie, plange fara incetare.

Vedeti mai multe imagini pe WOW biz .ro.

Aparitie SURPRIZA la mormantul lui Adrian Iovan! NIMENI nu se astepta la asta

UPDATE 14:25
- Toti cei prezenti astazi la mormantul lui Adrian Iovan au ramas surprinsi in momentul in care, la locul de veci al pilotului, au ajuns in urma cu putin timp surorile Aureliei Ion, tanara studenta decedata in urma aceluiasi accident aviatic.


Mariana Ciuca si cealalta sora a sa, in doliu, au asistat la slujba de inmormantare a lui Iovan, dupa ce, in urma cu o zi, si-au luat adio de la surioara lor mai mica.

Vedeti imagini pe WOW biz .ro.

DOLIU in Romania! Adrian Iovan, pilotul EROU, va fi inmormantat astazi. Lasa-i un mesaj de ADIO

Fostul sot al Romanitei Iovan va fi condus astazi pe ultimul drum, in jurul orei 13:00.



Adrian Iovan a decedat luni seara in urma unui accident aviatic petrecut in Muntii Apuseni. Pilotul a adus la sol un avion in ciuda conditiilor meteo nefavorabile, insa, din cauza ranilor suferite si pentru ca echipajele de interventie au ajuns cu mare intarziere la fata locului, a decedat, tinut captiv de fiarele contorsionate, cu capul pe mansa.

Ieri a fost inmormantata, cu onoruri militare, Aura Ion, tanara studenta in varsta de doar 23 de ani care a decedat in urma aceluiasi accident aviatic.