Cel mai ghinionist hot! A fost batut cu mopul pana a cedat

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 01:23

Vi-l aratam acum pe cel mai ghinionist hot. A incercat sa fure banii de la un magazin cu program non-stop. Dar nu avea de unde sa stie ca vanzatoarea era inarmata! Cu un mop!

La ora 4 si 48 de minute dimineata, vanzatoarea statea linistita intr-un colt al magazinului. Hotul credea, insa, ca nu este nimeni inauntru, asa ca s-a gandit ca un bolovan il va ajuta sa sparga vitrina de sub casa de marcat pentru a intra inauntru sau cel  putin pentru a apuca ceva de sub tejghea. Nici n-a  apucat sa faca mare lucru ca vanzatoarea vigilenta a si luat mopul si a  inceput actiunea… „Mopul”!

Hotul  incarca sa se strecoare prin spartura din vitrina, vanzatoarea, insa, il impingea cu mopul din dotare.

Vanzatoarea incercase initial sa il impinga cu coada  mopului,  dar pentru ca  barbatul  se ferea aproape ca a intrat cu jumatate de corp prin spartura vitrinei! Si-a incercat norocul si a vrut sa apuce ceva, dar femeia i-a dat cu mopul peste maini cu toata puterea. Intreaga scena a fost filmata de camerele de supraveghere din magazin.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.