Mihai Sturzu (Hi-Q): “Ultima manevra a lui Adrian Iovan a fost impecabila!”

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 22 aug 2021, 16:45

Mihai Sturzu, membru in formatia Hi-Q, pasionat de aviatie si detinator de brevet de pilot, sustine ca ultima manevra a lui Adrian Iovan in cazul accidentului aviatic din Muntii Apuseni a fost impecabila.

##VIDEO99884##Mihai Sturzu, membru in formatia Hi-Q, pasionat de aviatie si detinator de brevet de pilot, sustine ca ultima manevra a lui Adrian Iovan in cazul accidentului aviatic din Muntii Apuseni a fost impecabila, iar in scoala de pilotaj nu se fac exercitii practice de aterizat in padure sau in apa.

“Ultima manevra a fost impecabila, merita nota 10+! Orice pilot, inca din scoala, invata ce trebuie sa faca in cazuri speciale – ramai fara un motor, avionul givreaza, trebuie sa aterizezi de urgenta un avion care nu mai ajunge la destinatie.

In scoala se fac exercitii de aterizare fara motor, fara flaps, aterizare in camp deschis altundeva decat pe pista aerodromului. Insa, nu exista exercitii de aterizat in padure sau in apa, pentru ca ai distruge avionul, toti cursantii invata teoria, doar ca in practica unii pot, altii nu”, a spus Mihai Sturzu.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.