"Zbor lin, Capitane!”.  Adrian Iovan a urcat astazi pentru totdeauna in Ceruri

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 01:23

A murit incercand sa-si salveze pasagerii si copilotul, asa ca a fost inmormantat ca un adevarat erou...cu onoruri militare si in aplauzele a mii de oameni inlacrimati.

Cu aceste vorbe- „Liber, capitane!”  a fost intampinat de fiecare data Adrian Iovan cand ducea avionul pe pista pentru decolare. Pentru ultima oara aceste cuvinte i le-au spus camarazii langa sicriu.

Chiar daca abia se mai putea tine pe picioare, fiica lui Adrian Iovan nu s-a despartit nici o secunda de sicriul tatalui ei. A strans tot timpul la piept cu putere poza lui Adrian Iovan,  parca ar fi vrut sa-l opreasca pentru totdeauna langa ea.


Din Biserica l-au scos pe brate chiar cei care au facut tot ce-au putut sa-l salveze! Motii din Horea.  Ii doare ca nu au ajuns mai devreme sa-i poata salva pe toti. Mii de oameni au venit sa isi ia ramas bun de la pilot. I-au aprins lumanari si s-au rugat pentru sufletul lui. Si mama doctorului Radu Zamfir a venit la inmormantarea celui datorita caruia fiul ei traieste.
Si doctorul Zamfir a trimis o coroana cu un mesaj de multumire.

N-au lipsit nici surorile Aurei Ion, studenta la Medicina care a fost si ea inmormanatat, cu o zi inainte. Pe ultimul drum, sufletul lui a putut inca o data sa se bucure de zgomotul facut de un elicopter.   Colegii si oamenii care au zburat cu Adrian Iovan isi aduc aminte de aviatorul care ii astepta in usa aeronavei si le ura „Bun Venit!”.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Fie ca il cunosteau, fie ca nu, pentru toti romanii, Adrian Iovan este un erou! Un erou cum tara noastra nu a mai avut demult. Oamenii s-au oprit pe strada cand a trecut cortegiul funerar. Unii isi faceau cruce, altii isi scoteau palaria...si toti au zis in gand o ruga pentru sufletul aviatorului.

Toti spun si simt ca Romania a ingropat astati un erou.

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.