Paula Chirila, momente de panica in aeroport. A coborat din avion si a refuzat sa mai zboare

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 18:46

Paula Chirila, coprezentatorea emisiunii "Draga mea pritena" de la Kanal D a trait weekendul trecut, pe Aeroportul Otopeni din Bucuresti, clipe de groaza si spaima cumplita.

Invitata sa participe, la sfarsitul saptamanii trecute, la o manifestarea artistica care urma sa aiba loc in Satu Mare, "45 de ani de Teatru de Nord in Satu Mare", actrita Paula Chirila si-a dat intalnire cu actorul Horatiu Malaele si regizorul Ioan Carmazan in aeroport. Desi avea un presentiment ciudat, ba chiar uitase ceva acasa si a fost nevoita sa se intorca din drum, vedeta Kanald D a urcat in aeronava alaturi de colegii sai.

Numai ca, in loc ca acesta sa se puna in miscare si sa decoleze, comandantul a evacuat aeronava din cauza unei defectiuni tehnice.

"Mai intai au inceput sa se agite cei din personalul aeronavei, apoi, ne-a anunte comandantul ca exista unele probleme tehnice. Ne-a invitat sa coboram si sa ne intorcem la terminal, spunandu-ne ca  au probleme cu degivrarea (n.r. proces de indepartare a stratului de chiciura sau gheata formate pe anumite suprafete pe timp de iarna)", si-a inceput povestirea Paula Chirila.

La auzul cuvantului "degivrare" folosit extrem de des zilele acestea, dupa accidentul si moartea lui Adrian Iovan, Paula Chirila a simtit ca paralizeaza de teama, dar tot nu a dat inapoi.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16747932/1/media-139081211078212400.jpg
"Horatiu Malaele a zis atunci ca el renunta sa mai zboare cu respectiva cursa, iar Carmazan l-a aprobat.

Asa ca am renuntat si eu la cursa definitiv. Era clar ca aeronava era defecta, ca ceva nu era in regula. In avion erau consuli, diplomati, ba chiar si ambasadorul Germaniei, dar tot nu m-am incumetat. Incepuse deja sa ploua cu gheata si se racise temperatura, ai mei ma sunau sa imi spuna prognoza si avertizatile meteo care, ulterior, s-au adeverit. Asa ca am renunat. Unde sa ma duc si sa zbor asa cu "Tatal nostru" sperand ca o sa ajung.
Mi-a fost teama. Poate este si din cauza accidentului de avion si promovarii sale de catre mass-media, posibil. M-am gandit la copilul meu, la ai mei, la faptul ca poate nu am cu ce sa ma intorc. Si, uite, 12 aeronave au fost redirectionate in alte parti. Unele au ajuns prin Ungaria. Dar daca plecam in Satu Mare si nu mai ajungeam luni( n.r. astazi) la emisiune?!", se intreaba Paula Chirila, care, in acest moment nu-si mai doreste decat sa-si recupereze bani de bilet de la compania aviatica.