Cel mai CIUDAT cadou pe care l-ar putea primi un copil la aniversarea zilei de nastere

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 01:24

Un baietel in varsta de patru ani a primit in dar de ziua un cadou cat se poate de trasnit din partea parintilor si a nasilor.

Cand vine vorba de torturi pentru copii, cofetarii se intrec in tot felul de fantezii si realizeaza adevarate opere de arta cum ar fi masinute, papusi, palate, personaje din desene animate, etc. Insa urmatorul tort le intrece pe toate! Parintii unui baietel pe nume Alfie s-au gandit impreuna cu nasii sa-i faca fiului, respectiv finului, un tort neobisnuit.

Reprezentarea nu era un personaj de desene animate sau cine stie ce model de jucarie, ci chiar o replica a baietelului, in varsta de patru ani, alaturi de jucaria preferata a acestuia.

Ciudata prajitura a costat 400 de lire sterline si le-a luat cofetarilor 17 ore ca sa-l termine. Parintii au dorit ca tortul sa fie o replica in marime naturala a baietelului lor.

Chiar daca pare ciudat, lui Alfie i-a placut la nebunie surpriza din partea parintilor si a nasilor. Familia a dezvaluit ca i-a organizat micutului ziua de nastere in cadrul unui restaurant, iar cativa clienti chiar s-au intrebat de ce este asezat pe masa un baietel, atat de real parea tortul.

Pe Alfie nu l-a deranjat sa manance "din el", declarand pentru Daily Mail ca tortul a fost delicios.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.