Amalia Nastase, la munca de jos!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 aug 2021, 23:50

Pe Amalia Nastase am surprins-o la munca de jos, cand vedeta a renuntat la intalnirile de afaceri pentru a vinde hamburgeri intr-un scop caritabil.

##VIDEO100133##Uite asa am aflat ca ea nu s-a nascut in puf si nici n-a facut mereu parte din highsociety!Dupa impartitul flyerelor, a ajuns apoi sa spele vase! Amalia este de parere ca nuu poti sa ai o cariera de succes fara sa treci prin mai multe job-uri si etape!

Nu-i rusine sa te nasti sarac, ci mai degraba sa mori sarac! Pentru ca Amalia recunoaste ca viata ei n-a fost floare la ureche, de ea tare ne mai place! Roxana Ciuhulescu traieste cu picioarele pe pamant si cu capul in nori! Ca sa-i vorbeasca de la acelasi nivel, orice

barbat trebuie sa se urce pe vrejul de fasole exact cum facea Jack, personajul din poveste…

De fiecare data cand este invitata la un eveniment de gala INALTIMEA ii provoaca necazuri mari Roxanei si doar Catalin Botezatu ii poate rezolva…problemele!

In timp ce alte dive fac shopping numai de la Paris sau Milano, uriasa Roxana fuge in Suedia si Norvegia pentru a-si completa garderoba, iar shoppingul online nu o ajuta DELOC!

Apreciem ca se straduieste sa fie mereu eleganta la evenimente mondene, cu toate ca nu-i este deloc usor.
De Roxana Ciuhulescu nouaaaa ne…. plaaaace!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei