EXCLUSIV! Hotii care i-au spart casa lui Madalin Ionescu au fost prinsi

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 26 aug 2021, 14:20

Prezentatorul celui mai tare show de noapte din Romania, WOWbiz de la Kanal D, poate rasufla usurat. Hotii care i-au spart casa in urma cu doua luni au fost prinsi.

Cristina Siscanu si Madalin Ionescu nu si-au revenit nici cum din socul suferit la mijlocul lunii noiembrie, anul trecut, cand casa le-a fost pradata de hoti. Cei doi soti se intorceau acasa dupa o seara placuta petrecuta la cinematograf, iar cand au intrat in curte au inceputs a realizeze proportiile dezatrului care se petrecuse cat timp lipsisera. Si-a gasit cainii extrem de agitati, latrand, lucrurile ravasite in casa si, la prima vedere, cateva obiecte de valoare disparusera.



Nu au stat pe ganduri si au chemat imediat politia, care a demarat o ancheta.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16748082/1/media-139090006319083500.jpg
Potrivit declaratiilor date oamenilor legii, din casa au disparut bani si bijuterii, pagubele ridicandu-se la circa 7500 de euro. La vremea respectiva, politistii au luat amprente din intreaga casa si declaratii de la vecini.

Ei bine azi, dupa doua luni de investigatii amanuntite si operatiuni mai ceva ca in filme, hotii au fost prinsi de catre ofiterii de la Serviciul de Investigatii Criminalistice din cadrul Politiei Ilfov.

"Ii felicit pentru profesionalismul cu care au actionat. Oamenii acestia au muncit intr-un ritm draconic pentru a-i prinde pe hoti. Si ca sa se inteleaga efortul incredibil pe care l-au depus, vreau sa se stie ca au lucrat chiar si de Revelion pentru rezolvarea anchetei", ne-a declarat, in exclusivitate, Madalin Ionescu, prezentatorul showului WOWbiz de la Kanal D.( sursa wowbiz.ro)

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei