La 63 de ani a avut parte de aventura vietii lui! Nea Vasile, morosanul care s-a pierdut 3 zile in Londra

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:47

La 63 de ani a avut parte de aventura vietii sale si nu oriunde ci in Londra.

Nea Vasile, morosanul care a pus pe jar autoritatile engleze, dupa ce s-a pierdut la metrou de fiul sau, s-a intors acasa, in Maramures. Cum a reusit sa treaca de necaz, ne spune chiar el.

Cu lacrimi in ochi, asa si-a imbratisat nea Vasile fratele care l-a asteptat cu sufletul la gura sa se intoarca acasa, in Romania. Cand l-au vazut in carne si oase, rudele au inceput sa planga de fericire.

Ei, dar aventura londoneza pe care a avut-o nea Vasile pare desprinsa dintr-un film.

In urma cu o luna de zile, nea Vasile a plecat sa-si petreaca sarbatorile de iarna  la fiul sau, la Londra. Dupa revelion, insa, omul a iesit cu baiatul in oras, numai ca intr-o statie de metrou s-a pierdut de acesta. Trei zile a ratacit batranul prin capitala Marii Britanii.

A fost mereu cu gandul ca va reusi sa ajunga la fiul sau, acasa, si a inceput sa se organizeze, in conditiile in care nu stia limba engleza.
Cat timp nea Vasile a ratacit pe strazile Londrei, fiul sau a anuntat politia, iar poza batranului a aparut peste tot in mass media.

Salvarea maramureseanului a venit dupa trei zile cand a intrat intr-un restaurant indian si si-a vazut poza intr-un ziar. Imediat ospatarii au anuntat politia ca nea Vasile este sanatos si isi asteapta familia. Ei, dar, aventura lui nea Vasile a continuat in aeroport.

A pierdut avionul spre casa, dupa ce a fost tinut prea mult la check-in din cauza unei probleme cu bagajele, asa ca morosanul a mai ramas doua zile pe pamant
londonez. Si daca tot a petrecut destul timp printre englezi, nea Vasile a invatat pana la urma si cateva cuvinte din limba lui Shakespeare, mai ales ca se va intoarce la Londra peste o luna. Nu de alta, dar nu poate sa stea departe de copiii sai.
##VIDEO100509##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.