Ernest la “Draga mea prietena”:  “Vom avea un baietel!”

Autor: M.A. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 18:47

Joi, 30 ianuarie, Ernest, prezentatorul emisiunilor “Pe banii parintilor” si “Ochii din umbra”, de la Kanal D, a fost prezent in show-ul “Draga mea prietena” unde a vorbit despre faptul ca familia lui se va mari cu un nou membru.

Ernest le-a dezvaluit telespectatorilor ca, in curand, va fi tatal unui baiat. Cu toate ca a fost sigur de sexul copilului dupa ecografie, primul care a prevestit sexul copilului, fara sa stie de sarcina, a fost nepotul lui, in varsta de 8 ani.

Primul care a prevestit ca va fi baiat si care ne-a sugerat si un nume a fost nepotelul nostru, Andrei, in varsta de 8 ani.

Exact in perioada de inceput a sarcinii cand inca nu am anuntat pe nimeni ca Ada este insarcinata, am fost in vizita la nepotel, care a pus mana pe burtica sotiei mele si a spus:   ”, a povestit Ernest prezentatoarelor emisiunii “Draga mea prietena”, de la Kanal D.

Cristina Cioran si Paula Chirila prezinta emisiunea Draga mea prietena ”, de luni pana vineri, de la ora 10:00, la Kanal D.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

##VIDEO100634##

 


În cadrul emisiunii ”Follow us”, make-up artistul Mirela Vescan a discutat despre noile tendințe în machiaj pentru anul următor, oferind perspective interesante despre direcția în care se îndreaptă industria de frumusețe.