INFIORATOR! Aceasta este cea mai BANTUITA casa din lume. Autoritatile sustin ca este poarta iadului

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 16 iul 2022, 04:30

Un caz de fenomene poltergeist din Statele Unite a facut furori in toata lumea! Specialisti in paranormal, preoti, politisti, dar si medici au confirmat existenta unor fenomene bizare intr-o casa din Indiana.

Casa a fost inchiriata de Latoya Ammons, o mama singura cu doi copii, care a observant ca fiul si fiica ei manisfesta u comportament bizar la scurt timp dupa ce s-au mutat in noua locuinta. Cea mai socanta experienta care i-a confirmat ca este ceva necurat la mijloc a fost faptul ca intr-o seara a mers in camera fiicei sale, iar cand a deschis usa, micuta levita deasupra patului.

Baietelul ei se inchidea des in dulap si vorbea, dupa spusele lui cu un alt copil.

Ambii copii i-au povestit ca vad in casa prezenta unor monstri negri. Mai mult, femeia a inceput sa auda ca si cum cainii latra prin casa desi nu aveau niciun fel de animal de companie. La fel ca si copiii ei, Latoya Ammons a remarcat si ea prezenta unor duhuri, un fel umbre prin casa.

Femeia sustine ca timp de sase luni ea si copiii ei au fost posedati de demoni. Politia a venit sa investigheze cazul, iar ofiterii au declarat si ei ca au fost martorii unor fenomene bizare, nemaiintalnite. Cand Latoya si-a dus copiii la spital pentru analize, o asistenta sustine ca a vazut cum o forta l-a trantit pe baiat de perete si la urcat pe tavan. Baietelul sustine ca nu isi aduce aminte de aceasta intamplare.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Un preot a venit sa exorcizeze casa bantuita, iar un specialist in fenomene paranormale a confirmat prezenta a 200 de demoni. Parintele Maginot, insa, i-a spus femeii ca nu casa, ci ea este posedata de un blestem care actioneaza asupra ei si a familiei sale.

Cred ca asupra mamei a fost pus un blestem, poate de fostul partener al femeii sau de noua sotie a acestuia.

Acesta a intrat in vibratie cu un alt eveniment negativ, probabil o tragedie care a marcat familia sau practici oculte cum ar fi vraji care s-ar fi facut in casa, ceea ce a facut ca locuinta sa se transforme intr-o poarta a iadului ”, a explicat preotul pentru Daily Mail.

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.