A fost IADUL pe pamant! Imagini de COSMAR din zonele care au fost sub COD ROSU

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:47

A fost iadul pe pamant, noaptea trecuta, pentru oamenii nevoiti sa iasa din case in judetele aflate sub cod rosu de viscol si ninsori!

Zeci, chiar sute de oameni, au ramas blocati pe drumuri ore in sir. Drumul National 1, care leaga Prahova de Buzau era complet acoperit de gheata. Iar acolo unde soseaua iese in camp, pe marginea drumului s-au format troiene care depaseau doi metri.

Si in Constana situatia era la fel de disperata. Au ramas oameni blocati in masini. Iar echipa Stirilor Kanal D a mers pe jos pentru ca politistii nu le-au mai permis sa mearga cu masinile.

La patru ore de la instituirea codului rosu de ninsori si viscol, judetul Constanta a fost inchis.

Pe drumuri, zeci, poate chiar sute de oameni au avut mare nevoie de ajutor. Chiar si un politist local a ramas inzapezit. Cand nu se mai astepta, politistul local, care e si preot, a fost scos dintre nameti. A fost o noapte alba la propriu, in toata Dobrogea.

Pana si drumarii au ramas blocati.
Vinovati, se pare, de tot blocajul, ar fi soferii care s-au incumetat sa plece la drum, in ciuda avertismentelor date de meteorologi si de autoritati. Multi au ramas cu masinile in viscolul care, in doar cateva minute, i-a ingropat. De ei, nici macar drumarii nu au putut trece.

Daca unii au pelcat la drum pregatiti cu provizii, alti oameni cereau cu disperare ajutor! Cu toate drumurile blocate in jurul lor si prinsi ca-ntr-un lant de zapada, salvatorii si salvatii deopotriva au tras la un popas, intre localitati.

##VIDEO100724##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.