Horoscop japonez zen. Afla care este zodia ta si tot ce iti rezerva viitorul!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 01:28

Oamenii din cultura nipona au traditii de mii de ani cand vine vorba despre interpretarea caracterului unei persoane in functie de conjunctura momentului nasterii.

Japonezii au descoperit ca fiecarei persoane ii este atribuit cate un element din natura care o ghideaza in felul in care ar trebui sa isi traiasca viata. Asa a luat nastere horoscopul japonez zen, bazat pe asocierea dintre proprietatile elemntului natural si cel al persoanei, in functie de data nasterii.

Floarea de cires: 15 februarie-20 martie

Esti una dintre cele mai calme si linistite persoane. Nu ai nevoie de schimbari mari in viata si ai uneori tendinta de a te inchista in tine.

Ar fi bine sa incerci sa iti depasesti prorpia conditie si sa nu mai fi atat de cerebrala. Gandeste mai mult cu inima, decat cu mintea!

Soare: 21 martie – 29 aprilie

Esti una dintre cele mai agere persoane insa sinceritatea de care dai dovada iti poate cauza greutati si iti poate lua din elan. In ciuda acestui lucru, esti destul de incapatanata si nu te vei da batuta niciodata si vei obtine tot ce doresti in viata, mai ales ca stii sa te faci placuta de cei din jur.


Cititi continuarea pe Lyla.ro.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii