Adelina Pestritu, PETRECERE CU STAIF de ziua ei. Vedeta a dansat de mama focului pe muzica populara!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:48

Adelina Pestritu si-a aniversat ziua de nastere pe 2 februarie. Vedeta Kanal D a dat o peterecere cu staif la care au participat multe vedete, dar si colegi, prieteni, etc.

Petrecere mare cu taraf si lautari la ziua Adelinei Pestritu. Bruneta a petrecut intr-o atmosfera de vis, la un local de lux, iar alaturi de ea a avut prietenii, dar si colegii de munca. Atmosfera a fost intretinuta de artistii preferati ai Adelinei, printre care Sorinel Pustiu sau Taraful de la Clejani.

Cum era de asteptat, chiar Ade a dat tonul distractiei si n-a stat o clipa jos.

A dansat de mama focului si i-a facut pe toti sa iasa la joc. Dupa ce s-a incins bine cu niste sarbe si hore populare, Adelina a dat-o pe manele. Sorinel i-a cantat pana a transpirat tot, iar bruneta a fost tot timpul in centrul atentiei. Miscarile ei au fost studiate de cei prezenti si, la final, a fost aplaudata la scena deschisa. Petrecerea a continuat mult, pana in zori, atunci cand toti au plecat acasa fericiti.


Vezi video pe wowbiz.ro!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.