Ce inseamna sa fii OM! Au salvat de la MOARTE un tanar aruncat in strada

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:48

Era la un pas sa moara inghetat, in zapada, dar niste oameni cu suflet nu au inchis ochii la suferinta lui!

Ceea ce urmeaza nu este o poveste, ci o dovada ca fiecare dintre noi ii poate ajuta pe cei neputinciosi. Nimeni nu-si poate alege parintii, iar cand ei, cei care te-au adus pe lume te arunca in strada, ramai singur si neputincios in fata vietii!

Va prezentam cazul unui tanar care, de la varsta de 11 ani, sta pe strazi si de 3 ani traieste intr-o masina care acum nici macar nu poate fi deschisa din cauza zapezii si a ghetii.



Caldura unei case inseamna doar o poveste frumoasa pentru Alex, iar gerul ii putea lua singurul lucru care i-a mai ramas pe lumea aceasta: propria viata! Alex are acum 29 de ani de viata din care 18, de lupta pentru supravietuire!

A trait in scari de bloc, a fost batut de multe ori, iar acum cateva zile viscolul i-ar fi putut aduce sfarsitul, daca nu aparea ea, mama care l-a salvat si l-a dus acasa, in sanul familiei ei: "A zis ca nu mai poate  si ca el moare si ca nu mai poate, l-am luat l-am
ajutat cu medicamente, l-am incalzit, i-am facut ceaiuri si pe urma l-am luat acasa. Sta acum la noi, sta cu noi in casa, manaca cu copiii mei la masa", ne-a spus femeia care l-a ajutat pe Alex sa sa supravietuiasca.

Doamna Aura are doi copii, iar pe Alex il ajuta de multi ani si are incredere in el! Si copiii doamnei Aura au fost mai mult decat bucurosi sa-l ajute pe Alex.
Ba chiar si-au anuntat prietenii care i-au trimis cadouri.

Rar mai vezi oameni care fac asemenea fapte mari, insa iarna trece si, de la primavara, Alex se va intoarce din nou pe strazi. Doamna Aura a transmis pe aceasta cale si un mesaj catre cei care au posibilitatea de a-l ajuta cineva pe Alex, sa-i ofere un acoperis deasupra capului.
##VIDEO101284##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii