Marioara Murarescu, condusa pe ULTIMUL DRUM! Lasa-i un mesaj de ADIO

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 01:29

Realizatoarea de televiziune Marioara Murarescu a fost inmormantata cu onoruri militare marti, in jurul orei 14.20, la cimitirul Manastirii Cernica de langa Bucuresti, in prezenta familiei, dar si a catorva sute de admiratori si apropiati, precum si colegi de breasla.

Slujba de inmormantare a avut loc la Manastirea Cernica, sicriul cu trupul neinsufletit al Marioarei Murarescu fiind scos din biserica in jurul orei 13.30, in aplauzele celor veniti sa o conduca pe ultimul drum.

Marioara Murarescu a fost inmormantata in cimitirul manastirii langa parintii ei, aceasta fiind dorinta realizatoarei TV.

La funeraliile realizatoarei de televiziune au participat sute de persoane, apropiati, artisti, dar si admiratori ai acesteia veniti din toate colturile tarii.

Marioara Murarescu a incetat din viata in noaptea de joi spre vineri, la varsta de 66 de ani.

Potrivit unor surse apropiate familiei, Marioara Murarescu a murit la Spitalul Sfantul Pantelimon din Bucuresti. Realizatoarea de televiziune era bolnava de foarte multa vreme. Anul trecut, in vara, Marioara Murarescu a fost supusa unei interventii de indepartare a unei tumori la coloana vertebrala. Totodata, ea a fost bolnava de cancer mamar.


Marioara Murarescu a fost o ambasadoare a folclorului romanesc, despre care obisnuia sa spuna ca este "ceva viu, care ne reprezinta, si prin care putem sa cunoastem neamul acesta".

Sursa: Mediafax.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.