INFIORATOR. Si-au UCIS mama si i-au MANCAT organele interne intr-un ritual satanic

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 16 iul 2022, 06:40

Caz socant in Filipine! Politia a descoperit cadavrul mutilat al unei femei in varsta de 56 ani din care lipseau organele interne.

Cadavrul lui Musala Amil, o femeie in varsta de 56 de ani din Filipine, a fost gasit mutilat de catre politisti in locuinta femeii. Trupul fusese secat de sange, iar organele interne lipseau. Vecinii au declarat ca au auzit tipete in gospodaria femeii.

Suspectii principali sunt nimeni altcineva decat cei trei fii ai femeii in varsta de 35, 21 si 18 ani. Tinerii au negat ca si-ar fi ucis mama, insa au marturisit ofiterilor ca mama lor era posedata, iar ei au fost nevoiti sa faca un ritual pentru a indeparta spiritele rele.

Politistii cred ca ei si-au ucis propria mama, despincandu-i trupul cu maceta. Apoi i-au baut sangele si mancat organele interne in stare cruda in cadrul unui ritual satanic.

Vecinii au declarat ca e posibil ca membrii familiei, inclusiv mama, sa fi suferit de boli mintale, insa politia nu exclude nici varianta consumului de droguri.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.