Credeati ca le-ati vazut pe toate? Iata ce palate isi construiesc romii din Banat

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:48

Credeati ca le-ati vazut pe toate? Romii din Banat nu inceteaza sa ne uimeasca.

Daca pâna acum isi etalau bogatiile la nunti imparatesti, mai nou, clanurile instarite se intrec in design-ul palatelor cu turnulete aurite. La Buzias, clanurile de romi au acaparat strada principala.

Palate impunatoare se inalta de o parte si de alta a drumului, semn ca romii n-au stat degeaba in strainatate. De departe, poarta unei vile cu etaj ne-a atras atentia. Este tapetata cu sigla unui cunoscut brand de masini de lux.

15 stele enorme impodobesc intrarea.

Sa se fi inspirat oare proprietarii din sigla masinii mascatilor care ii viziteaza cam des? Cine poate sti?Cate palate, atatea gusturi! Vecinul de gard se viseaza la New-York. Statuia Libertatii, in miniatura, ii troneaza in curte. Exista o singura mare diferenta. Torta din mana statuii a fost inlocuita cu o lampa.

Sculptorul care a minunatia a fost atent la detalii. A inscriptionat data de 4 iulie, Ziua Nationala a Americii.
Localnicii se uita la monument mai ceva ca la o icoana. Si asta nu e tot! Un alt bulibasa s-a inspirat tot de la americani. Nu a ridicat o simpla statuie, ci un intreg palat dupa modelul unei celebre case peste Ocean.

A vrut sa se simta ca un presedinte in propria casa, asa ca si-a ridicat pe strada principala o vila, copie a resedintei presedintelui american Barack Obama.
Mai in gluma, mai in serios, localnicii o numesc Casa Alba.

Ne mutam la Recas, un alt oras dominat de romii instariti. Proprietarul unuia dintre palate se lauda ca si-a facut averea in Franta, asa ca si-a intemeiat in Romania propriul Hexagon. Palatul clanului Colea este estimat de agentii imobiliari la peste un milion de euro. Nici nu e de mirare la ce valori are in interior.

La inmormantarea bulibasei, familia a deschis larg usile si si-a etalat bogatia: mobilier valoros, aur incrustat pe pereti, candelabrele cu cristale si marmura scumpa.


Daca la Recas si Buzias romii isi etaleaza bogatia, va imaginati cat de instariti sunt stapanii palatelor considerate monumente de patrimoniu din centrul Timisoarei. De departe, clanul Carpaci detine zeci de imobile valoroase, cu obiecte de valoare in interior.
##VIDEO101471##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.