Oana Roman sare in apararea Minodorei: “Ce vina am eu sa vad la TV numai femei cu chilotii la vedere”

Editor: Alexandra Dragos Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:48

O gafa vestimentara a Minodorei a impartit lumea showbiz-ului in doua tabere. Unii i-au criticat tinuta neinspirata, altii i-au luat apararea.

Aparitia Minodorei intr-o emisiune TV, imbracata intr-o salopeta de dantela, transparenta, a indemnat-o pe jurnalista de monden, Monica Vlad sa scrie un comentariu rautacios la adresa interpretei, pe pagina personala de Facebook. Mesajul ei a stranit numeroase reactii negative din partea multora care i-au adresat Minodorei numeroase jigniri.

La randul ei, Minodora a rabufnit! Cantareata a declarat ca nu-i permite jurnalistei sa puna o imagine cu ea pe retelele de socializare, iar mai apoi sa spuna ca este grasa sau alte jigniri.

In platoul" WOWbiz", Alin Galatescu, stilist, a recunoscut ca jurnalista de monden a exagerat. In ceea ce priveste tinuta purtata de Minodora, stilistul a conchis ca este, intr-adevar neinspirata. Oana Roman a simtit nevoia sa-i ia apararea Minodorei. Vedeta TV a declarat ca si ea a fost la randul ei tinta comentariilor rautacioase din simplul motiv ca este plinuta.

" Ce vina am eu sa vad la TV numai femei cu maciuci in cap, cu chilotii la vedere, cu unghiile de jumate de metru? Daca pe Monica Vlad o deranjeaza olfactiv Minodora, de ce
nu o deranjeaza ce vede la TV de dimineata pana seara. Eu am fost tarata in noroi timp de 15 ani
", a declarat Oana Roman.

Vezi video pe wowbiz.ro!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.