EXPERIMENT INEDIT. Cum rezista SILICOANELE temperaturi extreme

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:49

Or fi silicoanele la moda, dar oare cat de potrivite sunt pe ger? V-ati pus vreodata aceasta intrebare? Colegii mei au incercat un experiment!

Ce-a iesit, va invitam sa descoperiti! Daca reporterul nostru s-a gandit de doua ori inainte sa faca acest test, cameramanul a fost mai hotarat! Si are dreptate. Problema trebuie atacata frontal, fara ocolisuri. Temperatura a scazut sub zero grade, iar pamantul e inghetat bocna, oare siliconul rezista? L-au lasat afara, in frig, sa vada, oare ce se poate intampla?

Ca sa ne convingem, in acelasi timp, am incercat si varianta, sa-i zicem casnica.

Am introdus un alt implant din silicon la minus 25 de grade, create artificial in congelator! Cat au stat implanturile la congelat, colegii nostri si-au facut de lucru.

Meteorologii ne avertizeaza ca vor urma nopti din ce in ce mai geroase. Minima de anul acesta a ajuns la minus 26 de grade. E vremea ideala si pentru alte experimente! Cum se impaca oare fructele, legumele si ouale cu frigul? O noapte in aer liber este echivalenta cu o ora si jumatate in congelator! Ce s-a inamplat cu ouale si legumele lasate in frig? Vedeti in imagini cum s-au distrat
cei doi, dar si care a fost rezultatul experimentului cu silicoanele. Au inghetat sau ba la temperaturi extreme?

##VIDEO101674##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.