Cum arata o zi de lucru a unui muncitor la deszapezire. Un reportaj emotionant!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 01:33

O adolescenta a vrut sa arate lumii intregi cat de importanta este munca tatalui sau. Tanara si-a insotit parintele la serviciu, intr-o zi normala de lucru.

O adolescenta este atat de mandra de munca tatalui sau, incat a vrut sa arate lumii intregi cat e important este sa lucrezi la deszapzirea soselelor. Tatal ei lucreaza pe un utilaj de deszapezire, iar sarcina lui este sa mentina curata una dintre cele mai mari autostrazi din Statele Unite. Tanara si-a insotit tatal la munca o zi intreaga si a facut poze ca sa arate cum decurge o zi de lucru din viata tatalui ei.



Statele Unite s-au confruntat anul acesta cu una dintre cele mai grele si aspre ierni din istorie. Curenti de aer din regiunea Arctica a Polului Nord au transformat sezonul rece intr-un adevarat cosmar. S-au inregistrat ninsori masive si temperaturi de pana la -57 grade Celsius. In aceste conditii, munca echipelor de deszapezire a fost esentiala pentru ca activitatea tuturor sa nu paralizeze, iar lucrurile sa decurga ca intr-o iarna normala.



##GALLERY397##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.