Cele mai SOCANTE radiografii. Cum au mai supravietuit dupa asemenea orori?

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 13 oct 2020, 01:00

Cazurile de mai jos sunt socante si au uimit o lume intreaga. Cuie bagate in canalul dentar, cutite in cap, fiare in ochi sau obiecte contondente in anus sunt doar cateva exemple.

Majoritatea pacientilor s-au prezentat la medic acuzand dureri fie de cap, dinti, in zona abdominala, etc. La un control amanuntit, medicii au fost surprins de ce au vazut in radiografie. Un pacient s-a plans de durere de dinti, dar s-a descoperit ca avea un cui infipt canalul dentar.

Pacientul a declarat ca nu stie cum s-a intamplat nenorocirea. Este si cazul pacientilor care se prezinta la medic cu dureri abdominale, dar la radiografie se descopera ca au diverse obiecte in anus cum ar fi telefon, sticla, etc.

Toti spun ca nu isi aduc aminte cum au ajuns in acea situatie. Exceptie fac cazurile cand o persoana este atacata si sfarseste cu un cutit sau alte obiecte taioase in ochi, cap, zona toracica, etc.

##GALLERY399##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.