IREAL: Face ASTA fara nicio JENA de fata cu copilul lui! "Ce EXEMPLU ii dai? Nu te poti numi TATA"

Autor: B.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 oct 2020, 00:30

Imaginea alaturata a scandalizat foarte multi parinti din intreaga lume, care se intreaba ce a fost in mintea acestui barbat.

Suntem siguri ca el nu a vrut sa faca decat o gluma, iata insa ca totul a luat o turnura la care cu siguranta nu se astepta. Barbatul a decis sa faca o poza alaturi de fiica lui, insa ipostaza aleasa nu a fost una tocmai fericita.

In timp ce cea mica isi bea laptele dintr-o sticla de plastic, tatal ei s-a asezat langa ea ducand la gura o sticla mare de vin, din care pare ca sorbea cu pofta.



Ulterior a postat imaginea pe Facebook, insa nu se astepta ca aceasta sa devina virala si sa adune atatea reactii negative. Foarte multi parinti i-au reprosat ca nu e un exemplu bun si ca imaginea aceasta ii va ramane intiparita in minte celei mici. Voi ce credeti, a facut o greseala sau nu?

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: