IREAL: O familie din Bucuresti si-a botezat copilul "Isus"!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:49

Ce Ion si Marie? Ne-am modernizat si ne plac numai numele straine sau neobisnuite! Apogeul l-au atins, insa, niste parinti din Sectorul 1, care si-au botezat copilul Isus.

Oamenii isi pot boteza copiii dupa bunul plac si dupa propriile convingeri. Cele mai populare si folosite prenume sunt cele de sfinti. Asa ca, nici cel mai sfant nume nu a fost trecut cu vederea! "In cursul anului 2013, in registrul national de Evidenta a Persoanelor au fost inregistrate 2 persoane cu prenumele de Isus"! Aaa. Deci nu avem un singur Isus, ci doi!

Alti romani, poate nu atat de credinciosi din fire, au inceput sa foloseasca si prenume straine! Prenumele vechi, cum ar fi Gheorghe, Vasile, Constanta sau Marioara, incep sa dispara.



Alte vremuri, alte prenume la moda! Un pic mai rezervati in ceea ce priveste folosirea acestor prenume sunt persoanele mai in varsta. Din topul celor mai inedite nume date copiilor, nu avea cum sa lipseasca, unul foarte cunoscut telespectatorilor Kanal D! Suleyman e in Romania. Amandoi, de fapt!

Vremurile se schimba iar oamenii trebuie sa tina pasul. Important este ca fiecare dintre noi sa ne respectam aproapele.
Iar copii nostrii, fie ei cu nume de sfinti sau straine, sa nu se rusineze mai tarziu de imaginatia parintilor.
##VIDEO101881##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta