FERIHA, rasfatata serialelor turcesti! Uite ce avere a reusit sa stranga actrita din rolurile pe care le-a interpretat

Editor: Alexandra Dragos Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:49

Hazal Kaya, actrita care o interepreteaza pe Feriha, este “copilul minune” al cinematografiei turcesti. La doar 23 de ani are cateva roluri de senzatie, a jucat in numeroase reclame si a strans o mica avere din seriale si publicitate.

Frumoasa actrita cu ochi verzi a fost cunoscuta de publicul din Romania in serialul “Iubire ascunsa”, difuzat de Kanal D. Pe tanara Nihal, multa lume a indragit-o. Hazal si-a inceput cariera inca de la 16 ani, iar pana acum a jucat in mai bine de zece filme. In presa turca s-a scris ca pentru rolul din “Iubire ascunsa” ar fi primit 10.000 de lire turcesti pe saptamana (circa 3.700 de euro), iar filmarile la serial au durat doi ani.

Pentru un alt rol, dintr-un serial filmat anul trecut ar fi primit intre 30.000 si 40.000 de lire (11.000-14.000 euro) pentru fiecare episod.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

Hazal vorbeste patru limbi straine, a luat lectii de vioara si balet, iar de 15 ani urmeaza

cursuri de tango, dans pe care spune ca-l iubeste la nebunie. Tanara are o relatie cu un celebru fotograf, Cahit Baha Pars. Frumoasa actrita joaca si in ultimul sezon din “Suleyman Magnificul”.