Povestea cutremuratoare din spatele acestei imagini. Te vei emotiona pana la lacrimi!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 12 oct 2020, 23:00

Baietelul din imagine are doar sapte ani, dar, cu toate astea, multa lume il considera un erou. A dus o lupta de neinfricat cu un dusman de temut.

Se numeste Jessie Heikkila si, din pacate, nu mai este printre noi. Baietelul s-a luptat aproape in toata existenta lui scurta cu o tumoare canceroasa la creier. Chiar daca era atat de mic si de firav, boala nu l-a speriat. Isi dorea sa invinga cancerul, dar acesta s-a dovedit in cele din urma mai puternic. Voia sa sa devina un erou cand ar fi fost mare, un politist curajos, dar si un campion la inot.



Politia locala cunostea situatia dramatica a lui Jessie Heikkila. Povestea lui i-a impresionat atat de mult pe ofiteri, incat departamentul politiei a decis sa-l faca pe baietel, post mortem, politist onorific. Astfel, Jessie a fost inmormantat cu onoruri militare, ca orice ofiter al fortelor de ordine.

##GALLERY401##

 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.