Cinci micuti traiesc de pe o zi pe alta intr-o camaruta insalubra. Impreuna ii putem AJUTA

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:49

Exista si oameni care isi ajuta semenii fara sa ceara nimic in schimb. O poveste impresionanta vine din judetul Neamt. Putem face multe atunci cand ne pasa de cei din jur.

Sunt micuti pentru care copilaria este doar un sir prelung de lipsuri si renuntari. Aceasta familie din comuna Tazlau, din judetul Neamt, are cinci copii. Traiesc intr-o camaruta insalubra, de pe o zi pe alta, dar nu se plang.

Sunt oameni care nu raman indiferenti atunci cand un seaman este in suferinta. Daniela este ajutorul acestei familii. Le aduce speranta ca viata poate fi si altfel.

Daniela Radu are 38 de ani.

Isi ajuta semenii fara sa ceara nimic in schimb. Multumirea ei este un zambet smuls de pe chipurile celor impovarati de greutati. A muncit ani buni in Italia. Cand s-a intors in Romania a ramas marcata de viata pe care o duc unii copii din satul ei.

Daniela a decis sa faca ceva. Si-a deschis un cont pe o retea de socializare si a postat imagini despre familiile sarace.
A inceput sa primeasca multe ajutoare, pe care le distribuie celor nevoiasi. Intre timp, Daniela a devenit voluntara a Crucii Rosii. Incearca prin gesturi mici sa faca diferenta, sa fie langa oameni cand au nevoie.
##VIDEO102075##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta