Si-a bagat familia IN MORMANT dupa ce masina pe care o conducea a fost lovita de tren

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 18:49

4 suflete, acelasi destin tragic! O intreaga familie si-a gasit sfarsitul pe calea ferata, cand masina in care se aflau a fost lovita in plin de un tren.

Parintii, fiica lor si fratele femeii au murit sub rotile vagoanelor. Un tren care se apropia si un sofer care a incercat sa sfideze moartea. De atat a fost nevoie pentru ca 4 oameni sa nu mai apuce ziua de maine.

"Asteptam sã treaca trenul si ei, cand au vrut sa treaca, n-au vazut trenul. Si trenul era la 1 metru de ei si i-a luat in plin".

Asa descriu tragedia oamenii care asteptau in coloana, la trecerea la nivel cu calea ferata. Inconstienta sau doar graba combinata cu neatentie? Nimeni nu stie ce a fost in mintea barbatului de 54 de ani, care se afla la volanul masinii.

Omul a depasit pur si simplu toate celelalte autovehicule si a intrat pe calea ferata fara sa se asigure. Nu i-a mai pasat nici de el, nici de celelalte 3 suflete din masina: sotia, fiica de numai 25 de ani si cumnatul sau.


In zadar au incercat paramedicii sa gaseasca o urma de viata la locul accidentului. Impactul a fost atat de violent, incat nimeni nu a mai avut nicio sansa. Intr-un alt capat al tarii, soarta a jucat o alta festa unui sofer. Era cat pe ce sa se produca o explozie!

Aflat la volanul unei dubite cu vopseluri, barbatul a adormit si a intrat pe contrasens, de unde venea un TIR  care transporta azot.
"O bubuitura puternica, foarte puternica. Cand am iesit, am vazut TIR-ul tras si acolo iesea fum de la cauciuc", povesteste un martor.

Inconstienta soferului nu numai ca a dus la moartea sa, dar a fost la un pas sa se intample o adevarata tragedie. "Ar putea exista pericol de incendiu si de explozie, camionul cu azot ar putea lua foc si sa arda la temperaturi mari", spuneau pompierii la acea ora.


Aproape instantaneu zona s-a transformat intr-o adevarata bomba cu ceas. Autoritatile au inchis circulatia pe DN6 pentru mai bine de 2 ore. In final insa, pericolul a fost evitat.
##VIDEO102125##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.