Sunt tripleti, dar s-au nascut la cinci ani diferenta. Vezi cum a fost posibil asa ceva!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 12 oct 2020, 21:00

Nicola Brightey si sotul ei, Kevin, au apelat la o clinica de fertilitate deoarece nu puteau avea copii pe cale naturala. Cuplul incercase timp de 15 ani sa devina parinti.

Nicola si Kevin erau disperati sa aiba copii. Deoarece nu puteau avea copii pe cale naturala, au apelat la serviciile unei clinici de fertilizare. La prima fertilizare in vitro, Nicola a produs un singur ovul. Femeia si sotul ei au fost foarte dezamagiti. Insa cuplul a avut mare noroc la a doua procedura de fertilizare in 2008. Nicola a produs 14 ovule gata sa fie fertilizate. Cuplul a dorit ca doar doua sa-i fie implantate lui Nicole in uter.

Restul de ovule au fost inghetate si pastrate in caz ca sotii isi mai doresc un copil.

Imediat dupa tratament, Nicola a ramas insarcinata, iar noua luni mai tarziu a nascut doi baieti gemeni, James si Daniel, perfect sanatosi. Dupa cinci ani, cuplul Nicola si Kevin Brightey si-a mai dorit inca un copil asa ca au revenit la clinica de fertilizare.

Primul ovul dezghetat a murit la scurt timp dupa fertilizare, insa al doilea a fost implantat cu succes in uterul femeii.

Noua luni mai tarziu a nascut o minune de fetita. Gemenii au fost incantati sa-si primeasca sora…geamana chiar daca a avenit pe lume cu cinci ani mai tarziu decat ei.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

E uimitor faptul ca sunt tripleti deoarece au fost conceputi in acelasi timp, dar s-au nascut la cinci ani diferenta.

Oamenii raman muti de uimire cand le spu ca cei trei copii ai mei sunt, de fapt, tripleti ”, a declarat Nicola pentru Daily Mail.

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.