Rasturnari de situatie la Palatul Sultanului

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:50

Un nou atentat la viata Sultanei Hurrem (Meryem Uzeli), cel mai grav de pana acum, tulbura tihna la Palatul Sultanului Suleyman.

 

Rasturnari de situatie la Palatul Sultanului
Un nou atentat la viata Sultanei Hurrem (Meryem Uzeli), cel mai grav de pana acum, tulbura tihna la Palatul Sultanului Suleyman. Cadana Fahriye creeaza o noua diversiune iar eunucul-sef, cea mai devotata sluga a Sultanei, este ucis. Pentru ca, de fiecare data cand viata i-a fost pusa in pericol, Fahriye era de fata, ba chiar devenea “salvatoarea” lui Hurrem, sotia Sultanului intra la banuieli.
Surorile Marelui Sultan (Halit Ergenc), Sah (Deniz Cakir) si Hatice Selma Ergec), planuiesc sa scoata pe ascuns, din Palat, averea lui  Ibrahim. Boierul Rustem (Ozan Guven) este cel care il anunta pe Suleyman de ceea ce urmeaza sa faca surorile sale.
Ce secrete ii destainuie Fahriye, Sultanei Hurrem, ce hotaraste aceasta sa faca si cum va reactiona Sultanul Suleyman cand descopera intentiile surorilor sale, aflati azi, de la ora 20:00, urmarind un nou episod din serialul “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”, la Kanal D.

Cadana Fahriye creeaza o noua diversiune iar eunucul-sef, cea mai devotata sluga a Sultanei, este ucis. Pentru ca, de fiecare data cand viata i-a fost pusa in pericol, Fahriye era de fata, ba chiar devenea “salvatoarea” lui Hurrem, sotia Sultanului intra la banuieli.Surorile Marelui Sultan (Halit Ergenc), Sah (Deniz Cakir) si Hatice Selma Ergec), planuiesc sa scoata pe ascuns, din Palat, averea lui  Ibrahim.

Boierul Rustem (Ozan Guven) este cel care il anunta pe Suleyman de ceea ce urmeaza sa faca surorile sale.

 Ce secrete ii destainuie Fahriye, Sultanei Hurrem, ce hotaraste aceasta sa faca si cum va reactiona Sultanul Suleyman cand descopera intentiile surorilor sale, aflati azi, de la ora 20:00, urmarind un nou episod din serialul “ Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii ”, la Kanal D.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.