Metoda INCREDIBILA prin care aceasta tanara a reusit sa slabeasca. Arata senzational!

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 01:37

Teresa Colman ajunsese sa cantareasca 150 kg. Incercase multe diete, dar niciuna nu functionase pana cand a descoperit un lucru incredibil!

In varsta de 29 de ani, britanica Teresa Colman a recunoscut ca ii placeau foarte mult mancarurile grase si cele de tip fast food. Obisnuia sa bea mult vin, dar si bauturi carbogazoase. Tanara a declarat ca manca in special seara deoarece isi petrecea noptile in oras, in compania prietenilor.

Regimul ei alimentar era o adevarat bomba calorica! Teresa a marturisit ca manca in jur de 10 000 calorii pe zi.

Nu e de mirare ca se ingrasase asa de mult! De-a lungul anilor a incercat numeroase diete, insa nimic nu a ajutat. Pana cand, intr-o zi, ingrijorata de starea sanatatii sale s-a hotarat sa renunte treptat la alimente grase, la kebab, preferatul ei, la alcool si bauturi carbogazoase pana cand le-a eliminat complet din alimentatie.

Cand a vazut ca a inceput sa slabeasca, s-a ambitionat si mai tare si si-a facut abonament la sala pentru a scapa de grasimea inestetica de pe corp.
" Nu constientizam ca luasem atat de mult in greutate. Am incercat de-a lungul timpului toate dietele celebre, dar de fiecare data puneam la loc mai mult decat slabisem", a declarat teresa pentru Daily Mail.

Tanara nu considera ca in prezent este la dieta, ci spune despre ea ca traieste sanatos." Am atat energie acum. Nu mai obosesc cand alerg sau cand urc scarile.
Abia acum mi-am dat seama cat de grav este sa fii obez.Sunt mult mai fericita acum si nu as mai vrea sa fiu ca inainte,
a incheiat tanara care arata uimitor in prezent.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.