Ilan Laufer, un sot model! Isi insoteste consoarta si la cumparaturi

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 18:50

Alina si Ilan Laufer se iubesc atat de mult, incat fac TOTUL impreuna.

##VIDEO102309##In ciuda faptului ca barbatii nu sunt construiti genetic pentru a rezista la shopping, de dragul nevestei, Ilan s-a obisnuit si sa colinde… magazinele!

Pentru ca Alina si Ilan sunt pe aceeasi lungime de unda in toate, pentru ca sunt simpatici si se iubesc peste masura, noua de ei… tare ne mai place!

Un mare artist al tarii concerteaza in tari in care nici macar agentii FBI nu s-ar incumeta sa calce.

Artistul despre care vorbim isi pune viata in pericol pentru fanii sai si nu tine seama de amenintarile teroriste. Cine este curajosul… aflati imediat!

Adi Sînă este un artist taare curajos. De dragul fanilor, nu refuza sa concerteze in Pakistan, in ciuda faptului ca sunt mari sanse s-o pateasca grav, in tara musulmana.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Totusi, la ultimul lui concert, Adrian a avut parte de-o surpriza mai neplacuta! Daca in Europa femeile mor de dragul lui, in Pakistan cei mai numerosi

fani sunt … barbatii!

Pakistan suna exotic, insa… periculos! Nu stii niciodata cand sare teroristul cu bomba! Adrian chiar risca mult! Macar de dragul familiei sale, ar trebui sa mai stea pe-acasa! Riscurile asumate inutil… nu ne plac!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.