Cristina Cioran, cazatura de zile mari la ziua Adelinei Pestritu! Cum s-a intins blonda pe podea fara sa vrea

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 18:50

V-am pastrat cele mai haioase momente, care s-au intamplat fix la petrecerea mea aniversara. Pe cuvant ca eu n-am planuit sa iasa asa, dar la intrarea in locatie s-a format un mini…derdelus.

Ea este Cristina Cioran, draga noastra prietena, care ASA si-a facut intrarea la ziua Adelinei. Sigur se grabea sa ajunga pe ringul de dans, de a pasit cu atata incredere pe podeaua alunecoasa! Pamantul i-a fugit pur si simplu de sub picioare! Noroc ca a primit ajutor din partea a doi masculi. Asteptam nunta, Cristina pentru ca daca iei o cazatura zdravana, e semn ca iti pui pirostriile … curand!

Pancarta cu “Atentie podea umeda!” n-a fost luata in seama de nimeni! Rand pe rand, aproape fiecare invitat…se dezechilibra.

Denisa Nechifor n-a luat nicio tranta pentru ca a recurs la metoda: pasi marunti, marunti, dar siguri. Gabriela Cristea are noroc ca iubitul Tavi Clonda NICI ca-i mai da vreodata drumu la mana! A tinut-o strans, astfel incat doar… au alunecat usor. Jasmine, dansatoarea din buric, s-a dezechilibrat si ea destul de rau. In cazul ei, parca ne ofticam ca i-a sarit un domn in ajutor. Daca s-ar fi lasat cu o cazatura, sigur ar fi aflat toata lumea ce ascundea sub minijup.
Actrita Crina Matei s-a clatinat si ea de pe un picior pe celalalt, iar prezentatoarea de stiri Bianca Ionita a riscat ca a venit cu pantofi cu toc inalt.

Propunem sa revedem cea mai haioasa cazatura…. si sa incheiem materialul cu un ups catren, marca D-Paparazzi:

“ Invitatii au intrat buluc,
La aniversarea… cu bucluc.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

In concluzie, s-au pus capcane la intrare,
Pentru ca ADELINA e hoata mare!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.