Romii din Sibiu in stare de SOC. O tanara din familia lui Daniel Cioaba e de negasit!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 12 oct 2020, 20:50

Ingrijorare mare in randul romilor din Sibiu. O tanara din familia regelui Daniel Cioaba este de negasit de aproape 24 de ore!

Tanara disparuta, in varsta de 16 ani, este ruda cu regele romilor din Romania, Daniel Cioaba. Ieri, fata trebuia sa mearga sa-si ridice buletinul, impreuna cu mama ei. Din pacate, adolescenta nu a mai ajuns la intalnire.

Cu lacrimi in ochi, mama fetei a venit sa-i ceara ajutorul nepotului ei, regele romilor, Daniel Cioaba." Ne este frica sa nu fi cazut pe mana unui psihopat care sa o omoare sau cineva care sa ne ceara rascumparare.

Asta este lucrul care ne ingrijoreaza! ”, a spus regele. Degeaba a incercat el insusi sa o sune pe tanara, telefonul acesteia a fost inchis.

Familia fetei este in culmea disperarii. Rudele se gandesc la ce este mai rau, mai ales ca au cautat-o pe la toti cunoscutii. Rudele tinerei au anuntat deja politia si spera sa dea de urma ei cat mai repede. Regele romilor are un mesaj pentru ea: „ Facem un apel catre ea, unde o fi, sa ne contacteze de urgenta pentru ca toti suntem foarte ingrijorati! ”.


##VIDEO102319##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.