COMOARA din centrul Bucurestiului. Nici nu banuiti ce se ascunde in pasajul de la Universitate!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 12 oct 2020, 20:35

Nici nu va puteti imagina ce comori ascunde frumoasa noastra capitala! Si, mai ales, cum se pot îmbogati cei care cunosc secretele, fara prea mare efort.

Echipa Stirilor Kanal D a descoperit o pestera a comorilor, chiar la kilometrul zero al capitalei! Priviti si va minunati! A cautat chiar la Pasajul de la Universitate! La prima vedere, in acest pasaj nu se vede nicio comoara. Insa, daca esti suficient de atent, vei descoperi multe lucruri in spatele carora stau foarte multi bani!

Sa privim cu atentie detaliile si sa le luam de-a fir a par! „Galbenii” sunt in contractul de intretinere al scarilor rulante.

Potrivit contractului-cadru, pe care municipalitatea l-a semnat cu o firma de specialitate! Suma alocata pentru intretinerea acestor scari rulante depaseste orice inchipuire!

Continuam vanatoarea de comori ascunse la vedere si ne oprim la usa toaletelor! Numai renovarea toaletelor a costat cat un apartament! Iar costul de intretinere al pasajului in care intra si cele doua toalete poate ajunge la peste 420.000 de lei, pe an! Adica, aprovimativ 7600 euro pe luna!

Dar, chiar cand credeam ca am gasit toate comorile, ceva ne-a taiat calea.

Vedeti in imagini despre ce e vorba! Pasajul de Universitate a fost inaugurat, dupa renovare, in decembrie 2008, lucrarile avand un cost de cinci milioane de euro. Cele opt scari rulante, instalate odata cu renovarea pasajului, au avut probleme inca de la inceput. De fapt, in ultimii ani, ele au functionat cu intrerupere. Cauza defectiunilor ar putea fi apa care se scurge de pe trotuare, sustin autoritatile care, dupa cum vedeti, au luat masuri.


##VIDEO102326##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.