Ei sunt parlamentarii care vin degeaba la serviciu! Nu au tinut niciun discurs intr-un an de zile

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:50

Intr-o lume a celor care nu cuvanta, ei s-ar descurca de minune! Ca doar tac de mai bine de un an de zile! Asta, desi ii platim sa vorbeasca pentru noi in Parlament.

Sa ne reprezinte interesele, sa ne spuna pasurile. Dar ei, odata ce s-au vazut in fotoliul lor caldut, au intrat intr-o tacere absoluta! Va facem cunostinta cu Dan Ciocan! Social-democrat, student la Agronomie la 53 de ani, dar mai ales, deputat de meserie.

O slujba pentru care primeste lunar peste 4000 de lei salariu. Adica de vreo 4 ori mai mult decat un roman obisnuit care munceste 8 ore pe zi.

Ce a facut in cele 365 de zile care au trecut de la depunerea juramantului? O singura data s-a dus la tribuna Parlamentului! Cand a depus juramantul!

##VIDEO102341##

In rest, a stat cuminte, in banca. Ceva-ceva, insa, tot a facut: apare in calitate de co-semnatar a mai multor initiative legislative. La ce probleme importante se refereau acestea? Nu vrea sa spuna. Sau, poate, nu stie…? Si nu este singurul deputat care tace de mai bine de un an! Lista este lunga! Cum isi explica parlamentarii tacerea?

Deputatul Constantin Mot este sincer-recunoaste ca, desi a trecut

un an de cand si-a intrat in paine, inca nu are motiv sa ajunga la tribuna! Cat despre munca in Parlament, s-a multumit sa fie si el co-semnatar. Altii au gasit scuza perfecta: „ Sunt un deputat disciplinat! Sunt un deputat care raspunde chemarilor unitatii de partid si imi va veni si mie randul sa iau cuvantul…Atunci cand partidul hotaraste, sigur ma voi implica in luarea cuvantului in plenul Camerei Deputatilor”.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Altii, pur si simplu spun ca n-au

simtit nevoia sa isi dea cu parerea despre niciun subiect dezbatut de-a lungul unui an in Parlament! Pe lista celor care nu cuvanta in parlament intalnim si alesi cu experienta. Ludovic Orban, Madalin Voicu sau Oana Mizil sunt numai cativa dintre deputatii care au mandate la activ, dar nicio interventie in 365 de zile de mandat!

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.