Cristina Cioran, marturisire BOMBA la "Draga mea prietena": "Ma marit!"

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 12 oct 2020, 20:05

Cristina Cioran s-a decis, in sfarsit, sa faca pasul cel mare si cu aceasta ocazie a invitat in studiou un wedding planer cu care vrea sa se sfatuiasca.

##VIDEO102437##Prezentatoarea emisiunii Draga mea prietena a facut o dezvaluire de toata frumusetea despre planurile de viitor pe care le are si daca nu ar fi vorba despre simpatica actrita, am crede-o pe cuvant. Insa, se pare, ca prezentatoarea s-a jucat cu mintea telespectatorilor si a fanilor sai spunand in gluma ca se marita.

Reactia bunei sale prietena, Paula Chirila a fost de senzatie. Aceasta a inceput sa urle in platou, evident de fericire pentru amica sa.

Si toate erau bune, pana ce Cristina i-a spulberat sentimentul de bucurie.  Insa, ca dezamagirea sa nu fie prea mare, cele doua au invitat in platoul un organizator de nunti pentru a le arata telespectatorilor ce se poarta anul acesta!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.