Masca naturala pentru un par bogat si stralucitor!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 18:50

Fetele de la Amadeus au dezvaluit cateva secrete legate de podoaba lor capilara. Andreea Runceanu, lidera formatiei a preparat in direct reteta pe care o aplica pe par.

##VIDEO102441##*Uleiul de masline are un continut bogat in vitamine A si E, dar si in polifenoli (antioxidanti naturali), astfel ca el este util chiar si pentru hidratarea parului si a scalpului.

*Mierea este valoroasa prin continutul sau de vitamine hidrosolubile (B1, B2, B6, B12,- toata gradinita de B-uri, dupa cum vedeti :P-, vitamina C, PP) acid folic, vitamina K, provitaminele A si multe altele. Mierea pentru par este benefica pentru ca ofera rezistenta firului de par, il face mai moale si mai usor de pieptanat.



*Vitamina A uleioasa este esentiala pentru functionarea normala a retinei, are rol si in reglarea cresterii si diferentierea tesuturilor epiteliale (cf. prospectului de la Biofarm). Ea se foloseste cu succes pentru ten si piele, unghii dar si pentru stoparea caderii parului.

*Uleiul de ricin este bogat in antioxidanti si are proprietati antiinflamatorii (contine acid ricinoleic). Acesta are numeroase beneficii sunt: cresterea parului, prevenirea scalpului uscat, prevenirea despicarii varfurilor si ingrosarea firului de par.


*Galbenusul de ou contine o serie de vitamine si minerale (calciu, magneziu, fier, potasiu, vitaminele A, B6, B12, D, E, K) dar si amino-acizi. El poate fi un balsam natural si ieftin pentru parul uscat si lipsit de vitalitate, iar folosirea lui in mastile pentru par, ar trebui sa  fie constanta (cel putin 1 data pe saptamana).

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

Taguri: