HALUCINANT. O mireasa a dat in judecata fotograful pentru ca a scos-o prea grasa in pozele de la nunta

Editor: Alexandra Dragos Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 01:38

Furioasa ca nu a iesit bine in pozele de la nunta, o mireasa din Brooklyn si-a dat in judecata fotograful motivand ca a facut-o sa para grasa in poze.

Monica Nikchemny, in varsta de 26 de ani, s-a casatorit in septembrie 2013 cu alesul inimii sale, Felix Komrash, in varsta de 33 de ani. Nunta lor a fost de vis! Insa cand totul s-a transformat rapid intr-un cosmar cand proaspetii insuratei au primit CD-ul continand inregistrarea video si pozele de la nunta.

Materialul video continea un trailer cu cele mai importante momente ale fericitului eveniment din viata cuplului.

Insa mireasa sustine ca acesta este un video banal, ca fotograful a adaugat alte efecte sonore si nu a folosit muzica aleasa de cuplu.

Mireasa a ramas insarcinata la scurt timp nunta, iar sarcina i-a ocupat mai tot timpul. Ea sustine ca a urmarit materialele video un an mai tarziu. A ramas ingrozita cand a vazut ca fotograful, dupa spusele ei, a ratat, de fapt cele mai importante momente de la nunta ei.


Femeia si-a dat in judecata fotograful caruia ii cere 50 000 dolari despagubiri pentru ca a facut-o sa arate grasa in poze. Ea pretinde ca inregistrarea video de la nunta seamana cu un episod din celebrul serial de comedie Seinfeld." Cum as putea readuce acele amintiri? Materialul video nu are inceput, cuprins si incheiere", s-a plans mireasa.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

Taguri: