IREAL. E mama, dar cheltuie mai multi bani pe ingrijirea cainelui decat pe hrana propriilor copii

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 01:38

Leanne Couch are patru copii, dar cheltuie pe luna mai multi bani pentru ingrijirea cainelui decat pentru odraslele ei.

Femeia, in varsta de 28 de ani, isi considera catelusa Lucy drept "primul nascut" si are grija sa ii reinnoiasca garderoba in fiecare luna. Pe langa hrana, ii cumpara cainelui si accesorii scumpe cum ar fi coliere sau zgarda incrustata cu pietre pretioase si o duce mereu la saloane de cosmetica speciale pentru caini.

Leanne are grija ca Lucy sa aiba blanita vopsita conform ultimelor tendinte, sa i se faca masaj, dar si masti pentru...intretinerea

boticului. In total cheltuieste 12 000 de lire sterline pe an pentru ingrijirea catelusei. Femeia refuza sa isi alinte proprii copii, trei baieti si o fetita de numai patru luni.

Ea a adaugat ca o are pe Lucy de cand era adolescenta, catelusa avand in prezent 12 ani." Nu imi place sa vad copii rasfatati. As vrea ca fii mei sa stie adevarata valoare a lucrurilor asa ca nu ma simt deloc vinovata ca nu le cumpar ce vor ei, dar mai ales cand vor ei", s-a justificat Leanne Couch.

Ea sustine ca, pe masura ce catelusa Lucy imbatraneste, simte nevoia sa o rasfete si mai tare.

Dar ce parere au fii lui Leanne despre toate acestea? Ei bine, copiii o iubesc si ei pe catelusa si o considera un membru al familiei. Nu au nimic impotriva ca mama lor o alinta sau ii cumpara diverse lucruri.


Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.