HORROR! Nu o sa-ti vina sa crezi ce fel de animale de companie creste o tanara intr-un apartament la bloc

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:50

Am vazut gaini pe post de animale de companie, purcei, catei sau pisici de tot felul, dar scorpioni, parca este prea de tot!

Cu toate acestea, o maramureseanca este mare iubitoare de scorpioni pe care ii creste in propriul apartament. Cristina este pasionata de scorpioni. Pare ciudat, dar tinerei ii plac foarte mult aceste animale pe care le ingrijeste ca pe ochii din cap! Are in casa o lume a scorpionilor care mai de care mai periculosi!

Dar Cristinei nu-i este nicidecum teama de micii ei companioni. Ii ingrijeste ca pe niste copii si are numai satisfactii din partea lor! In total, Cristina creste 55 de scorpioni.

Si cum vestea ca are si pui s-a raspandit repede, prietenele tinerei vin sa-i admire „colectia”.

##VIDEO102616##

Nu de alta, dar o gradinita de scorpioni la bloc nu este de ici de colo. Ei, dar sa nu va ganditi ca scorpionii traiesc doar cu aer, Cristina le pregateste meniul lor preferat in fiecare zi: greieri vii. Dintre toti scorpionii pe care ii creste, Cristina are si unul preferat: „ Este cel mai veninos scorpion din lume, este capabil sa darame un om sanatos! Are un comportament aparte, e foarte agresiv ”, a declarat tanara.


Mandra de „prietenii” sai, Cristina abia asteapta o noua tura de pui de la ei. Doua femele sunt deja gestante si, daca tinem cont de faptul ca scorpionii nasc in general 25-35 de pui, colectia tinerei se va mari considerabil.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.