Am trait s-o vedem si pe asta! O pitipoanca din Dorobanti nu stie cum se deschide portiera unui bolid de lux

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:50

Colegii nostri de la wowbiz.ro au surprins scene savuroase intr-un cartier de fite din Bucuresti. Va spunem doar atat: cineva le face concurenta mare blondelor!

Dorobantiul este pentru Bucuresti ce este Cannesul pentru Coasta de Azur! Sa nu indraznesti sa intri aici cu o masina obisnuita! Ai nevoie de un bolid! O masina cat mai scumpa, in culori tipatoare, este un accesoriu indispensabil pentru oricine aspira la statutul de star! Dar, sa lasam comentariile rautacioase!

Sa vedeti scenele filmate zilele trecute de reporterii wowbiz.ro! Un „el” si o „ea” se indreapta spre o masina care costa peste o suta de mii de euro.

Un autoturism sport cu acceleratie asemenatoare unui avion cu reactie, cu un computer de bord super performant si o multitudine de sisteme electronice. Altfel spus, o bijuterie!

##VIDEO102623##

Ca nu-i o masina lesne de controlat, asta-i de inteles. Dar cat de greu poate fi sa intri in ea? O portiera care se deschide n-ar trebui sa fie o filozofie prea mare. Domnisoara din imagine da semne de neliniste, totusi.

Partenerul a urcat deja la bordul masinii. Ea a ramas in strada.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Domnisoara nu se lasa cu una, cu doua. Ci cu patru! De patru ori incearca sa deschida portiera masinii sport. Trage tot mai insistent, dar nu reuseste. Ce-o fi in sufletul ei in aceste momente? Dupa 20 de secunde complicate, pline de sudoare si neindoios stanjenitoare, apare si ajutorul mult asteptat.

Posesorul masinii coboara, inconjoara masina si, dintr-o miscare, ii deschide politicos portiera.

Nu vrem sa fim rautaciosi. Poate ne-am fi incurcat si noi cu un asftel de bolid. Ne intrebam, insa, un lucru. Ce si-or fi spus cei doi in masina?

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.