Fostul boxer, Rudel Obreja, ACUZATII HALUCINANTE la adresa lui Sorin Ovidiu Vantu

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:51

Chemat la Curtea de Apel sa afle daca va fi cercetat in libertate in dosarul mitei de un milion de euro, fostul boxer loveste serios cu afirmatii halucinante!

Cea mai buna aparare este atacul. Asa a invatat Rudel Obreja in ringul de box, asta face in instanta. Chemat la Curtea de Apel sa afle daca va fi cercetat in libertate in dosarul mitei de un milion de euro, fostul boxeor loveste serios cu afirmatii halucinante! Judecatorii l-au trimis inapoi dupa gratii sa se mai gandeasca.

Mai ceva ca Al Capone s-a prezentat la instanta Rudel Obreja! Imbracat la patru ace si cu o palarie ce aminteste de cele ale mafiotilor din anii '30, fostul boxer si-a varsat of-ul.

Desi era flancat de oamenii legii, Rudel Obreja nu s-a putut abtine si a declansat tirul de acuzatii. Da vina pe Vantu! Ca i-ar fi inscenat tot! Dar pentru ce sa fi inscenat Vintu tot acest scandal? Mai ales ca procurorii spun ca el ar fi fost interesat in a-i da mita lui Rudel Obreja pentru a scapa de ultimul dosar care i-a adus condamnarea.

##VIDEO102652##

Aceiasi procurori sustin ca fostul boxer ar fi primit chiar o parte din bani, Rudel are cu totul alta varianta: „ Este o inscenare a unui om care a distrus

sute de mii de familii!
”. De altfel, faima lui Sorin Ovidiu Vintu trece mai departe de dosarul FNI. Si omul de afaceri Sebastian Ghita l-a acuzat ca l-ar fi santajat si amenintat cu moartea. Omul de afaceri a fost condamnat la un an de zile de inchisoare pentru santajarea lui Sebastian Ghita. Iar astazi se afla dupa gratii pentru favorizarea infractorului Nicolae Popa.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.