I-a lasat cu gura cascata. Ce le-a spus politistilor un pusti de 10 ani prins la volanul unei masini

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 01:39

Un pusti de 10 ani din Norvegia a furat masina parintilor pe care a si condus-o pana cand a pierdut controlul volanului si a nimerit intr-un sant.

Baiatul s-a trezit dis de dimineata, pentru ca parintii sa nu banuiasca nimic, si-a luat sora in varsta de doar un an si jumatate si s-a urcat la volanul masinii parintilor. Pustiul intentiona sa mearga intr-o vizita la bunici care locuiau in afara orasului de unde este baietelul.

A condus aproape 10 km pana cand a pierdut controlul volanulu si s-a oprit intr-un sant. Alertati de trecatori, la fata locului s-a deplasat un echipaj de politie.

Cireasa de pe tor, insa, abia urmeaza, caci pustiul a avut tupeul sa le spuna ofiterilor ca este liliputan si ca si-a uitat permisul acasa.

Parintii au fost foarte suparati ca nu si-au gasit copiii, dar nici masina la scurt timp dupa ce s-au trezit. Pana sa alerteze autoritatile, pustiul si sora lui au fost adusi acasa de politisti. Din fericire ambii copii au scapat teferi, iar masina cu usoare avarii deoarece pustiul a fost precaut si nu a condus cu viteza.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

Taguri: