SOCANT. Bebelus MORT la o zi dupa ce a fost externat din spital

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:51

Un bebelus de numai 3 saptamani a murit la o zi dupa ce a fost externat din spital. Medicii au dat asigurari ca starea copilului este buna.

Parintii au mai trecut printr-o astfel de drama. Fetita a ajuns la spital cu probleme la plamani. Initial, copila a fost dusa la spitalul din Targu Carbunesti, dar medicii au decis sa o transfere la Craiova. Aici a stat internata timp de 10 zile.

La externare, copilul era bine, starea generala, imbunatatita. Copilul luase in greutate de la 3500 la 3700, aproape 200 de grame in 10 zile.

Motiv pentru care s-a externat. Ce s-a intamplat mai departe, nu stim exact ”, zic medicii. La numai o zi de la externare, s-a intamplat nenorocirea.

Familia bebelusului a mai trecut printr-o drama similara in urma cu doi ani, cand le-a murit o alta fetita. Avea o luna si fusese tratata de laringita. Acum, politistii au deschis un dosar de cercetare pentru moarte suspecta.

Parintii copilei spun ca nu vor mai depune plangere la nici o institutie, pentru ca au incercat sa isi faca dreptate acum doi ani, dar, nu au avut castig de cauza.

##VIDEO102747##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

 

Taguri:

Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.