Silviu Ionescu, fostul diplomat roman in Singapore, CONDAMNAT la inchisoare pentru ucidere din culpa si vatamare corporala

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 28 aug 2021, 08:00

E capat de linie pentru fostul consul al Romaniei in Singapore, Silviu Ionescu! El a fost condamnat definitiv la sase ani de inchisoare pentru accidentele comise in urma cu cinci ani.

Era putin inainte de miezul noptii cand Silviu Ionescu s-a predat Politiei Capitalei. Cu zambetul pe buze si-a luat ramas bun de la fiul sau si de la alti doi apropiati care l-au insotit pana la poarta arestului.

Necazurile lui Silviu Ionescu au inceput in urma cu 5 ani, cand a fost implicat in doua accidente rutiere in Singapore. Un om a murit atunci si alti doi au fost raniti.

Si in al noulea ceas, Ionescu neaga acuzatiile aduse de anchetatori: „ Nu ma simt vinovat, merg cu inima deschisa, linistit ”.

Fostul diplomat fusese condamnat initial la trei ani de inchisoare cu executare. Intre timp, insa, procurorii au facut recurs si au cerut marirea pedepsei. Decizia data ieri este definitiva.

##VIDEO102756##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei