ACEASTA ESTE IMAGINEA GROAZEI! Vezi de ce acesti oameni arata asa

Editor: Alina Dirdala Autor: A.M.
Actualizat: 16 nov 2020, 05:35

Nu ti-ai imaginat niciodata ca acesti oameni pot arata asa din cauza unor lucruri ciudate care li se pot intampla daca intra AICI!

Unul dintre punctele de atractie din Canada este un loc in care toate cosmarurile devin realitate. Adica, exista un spatiu special amenajat, un fel de casa a groazei unde ti se ridica parul maciuca daca vezi ce e acolo.

O data intrati acolo, oamenilor li se intampla tot felul de lucruri inspaimantatoare, incat fac niste fete atat de speriate ca e imposibil sa nu te intrebi ce pot vedea acolo de arata asa.

E simplu, la un moment dat un turist povesteste ca a vazut din senin o masina care venea cu tata viteza spre el. Toate aceste reactii sunt inregistrate pe camera foto si cand turistii ies de acolo, li se inmaneaza pozele cu reactiile lor!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.