REACTIA avocatei familiei Elodiei Ghinescu cand a aflat ca Cristian Cioaca va fi eliberat

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:51

Lovitura de teatru in cazul uciderii Elodiei Ghinescu! Cristian Cioaca a fost pus in libertate de catre magistratii Curtii de Apel Pitesti, dupa mai bine de un an de arest preventiv.

Si a avut de ce sa zambeasca! Iata ca sortii i-au fost favorabili. Trei judecatori de la Curtea de Apel Pitesti au decis ca politistul Cristian Cioaca poate fi cercetat in libertate. Avocata lui Cioaca era optimista, la fel ca si clientul sau, la ultimul termen al procesului pe fond. Cristian Cioca a fost arestat in decembrie 2012. Curtea de apel Bucuresti a fost cea care a decis sa-l trimita pe politist dupa gratii in dosarul de ucidere al sotiei sale, Elodia Ghinescu.

De atunci, Cristian Cioaca si-a vazut fiul numai la vorbitor. Familia sa, sora mai ales, i-a stat alaturi la fiecare termen al procesului si i-a sustinut nevinovatia. De cealalta parte a baricadei, familia Ghinescu este socata de hotararea judecatorilor. Chiar la ultimul termen al dosarului, mama Elodiei facea afirmatii socante: „ Autorul moral al acestei crime este mama lui, iar el a fost obisnuit sa stea sub fusta mamei lui! ”.

Liber sau nu, Cioaca va trebui sa se prezinte la fiecare termen al procesului.

##VIDEO102795##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta