Mama elevei disparute: "Daca ar putea sa ne contacteze, ne-ar anunta intr-un suflet ca este bine"

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 16 iul 2022, 19:55

A plecat la scoala si de atunci nimeni nu mai stie nimic de ea. Este povestea cutremuratoare a unei copile de numai 15 ani, eleva de zece la un liceu de renume din capitala.

Parintii, profesorii si politistii fac eforturi supraomenesti sa o gaseasca!

Mama fetei e disperata: „Iulia, daca ar putea sa ne contacteze, ne-ar anunta intr-un suflet ca este bine. Toti credem ca nu este lasata. ”

A disparut fara urma si de 3 zile nimeni nu a mai vazut-o pe Iulia Ionescu. Miercuri la pranz, nimic nu anunta grozavia. „ A mers cu mine la metrou, unde eu imi continuam drumul catre Unirea si ea urcat la suprafata sa mearga cu autobuzul catre liceu ”, rememoreaza biata femeie ultimele momente petrecute alaturi de fata ei.

Intotdeauna imi trimitea un mesaj,<>. Ca sa fiu linistita ca este bine. Nu mi-a trimis mesaj. Am vazut ca se face ora 1, am incercat sa o sun si telefonul era inchis.

Din clipa aceea a inceput calvarul in familia Ionescu. Dupa o ora, mama fetei a aflat de la reprezentantii liceului ca nici la scoala nu era de gasit: „Am mers intr-un suflet la liceu, si am aflat ca nu a ajuns

In ziua in care a disparut, se pare ca Iulia nici nu ar fi trebuit sa fie la scoala.

Era invoita, pentru ca sambata avea un concurs pentru olimpiada de fizica. A vrut sa faca, totusi, ore suplimentare, dupa cum sustin reprezentantii institutiei.

##VIDEO102797##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Nimeni nu se astepta la asa ceva: „Despre ea, numai lucruri bune.Un copil care a intrat cu media 10, care a venit cu premii si diplome la olimpiadele nationale. (…) Era vesela, comunicativa, prietenoasa, dar nu spunea nimic despre ce face acasa, nimic despre problemele pe care le are”, a afirmat directoarea scolii la care invata.

Nimeni

nu vrea sa se gandeasca la ce este mai rau. Familia spera ca din clipa in clipa sa primeasca vestea ca Iulia este in siguranta. Daca mama fetei crede ca aceasta ar fi tinuta fara voia ei de cineva, vecinii sunt de alta parere. Din spusele apropiatilor reiese ca fata discuta des cu duhovnicul ei si era foarte credincioasa. Tocmai din acest motiv oamenii legii au cautat-o in toate lacasurile sfinte.
/>
De trei zile, politia incearca sa ii dea de urma. Ba chiar s-a constituit o celula de criza la nivelul Politiei Capitalei. Pentru a-i stabili exact traseul, anchetatorii vor viziona imaginile surprinse de camerele de luat vederi. Politia a facut publice semnalmentele Iuliei Ionescu la data disparitiei.

Era imbracata cu pantaloni negri, camasa alba, pulover mov, scurta neagra cu nasturi aurii si ghete negre. Pana in acest moment oamenii legii nu confirma ca fata si-ar fi vandut telefonul sau vreun alt obiect valoros.
Nu exclud, insa, nicio posibilitate.

 >. Ca sa fiu linistita ca este bine. Nu mi-a trimis mesaj. Am vazut ca se face ora 1, am incercat sa o sun si telefonul era inchis.

Din clipa aceea a inceput calvarul in familia Ionescu. Dupa o ora, mama fetei a aflat de la reprezentantii liceului ca nici la scoala nu era de gasit: „ Am mers intr-un suflet la liceu, si am aflat ca nu a ajuns

In ziua in care a disparut,

se pare ca Iulia nici nu ar fi trebuit sa fie la scoala. Era invoita, pentru ca sambata avea un concurs pentru olimpiada de fizica. A vrut sa faca, totusi, ore suplimentare, dupa cum sustin reprezentantii institutiei.

##VIDEO102797##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Nimeni nu se astepta la asa ceva: „ Despre ea, numai lucruri bune.Un copil care a intrat cu media 10, care a venit cu premii si diplome la olimpiadele nationale. (…) Era vesela, comunicativa, prietenoasa, dar nu spunea nimic despre ce face acasa, nimic despre problemele pe care le are ”, a afirmat directoarea scolii la care invata.

Nimeni nu vrea sa se gandeasca la ce este mai rau. Familia spera ca din clipa in clipa sa primeasca vestea ca Iulia este in siguranta. Daca mama fetei crede ca aceasta ar fi tinuta fara voia ei de cineva, vecinii sunt de alta parere. Din spusele apropiatilor reiese ca fata discuta des cu duhovnicul ei si era foarte credincioasa. Tocmai din acest motiv oamenii legii au cautat-o in toate lacasurile sfinte.

De trei zile, politia incearca sa ii dea de urma. Ba chiar s-a constituit o celula de criza la nivelul Politiei Capitalei. Pentru a-i stabili exact traseul, anchetatorii vor viziona imaginile surprinse de camerele de luat vederi. Politia a facut publice semnalmentele Iuliei Ionescu la data disparitiei.

Era imbracata cu pantaloni negri, camasa alba, pulover mov, scurta neagra cu nasturi aurii si ghete negre. Pana in acest moment oamenii legii nu confirma ca fata si-ar fi vandut telefonul sau vreun alt obiect valoros. Nu exclud, insa, nicio posibilitate.