ACUZATII GRAVE intr-o scoala speciala. Mama unei eleve cu autism sustine ca fiica ei a fost batuta de profesori

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 12 oct 2020, 16:50

Un alt scandal teribil loveste scoala romaneasca. O mama ii acuza pe dascalii unei scoli pentru copii cu nevoi speciale ca i-ar fi batut fetita.

Femeia spune ca biata copila, lovita si asa cumplit de soarta, a ajuns acasa cu vanatai si zgarieturi. Conducerea scolii neaga totul, dar mama a depus o plangere penala, la Parchet. Sunt marturiile incredibile ale unei mame care si-a vazut fetita, de numai noua ani, plina de vanatai.

Cu lacrimi in ochi, femeia sustine ca dascalii i-ar fi lovit copila. Totul s-ar fi intamplat chiar in timpul orelor, la o scoala speciala, din Capitala.

In cautarea unor raspunsuri la intrebari care-i rascolesc sufletul, mama a mers la scoala cu o camera ascunsa. Dar, veti vedea din inregistrari, nimeni nu recunoaste nimic.

Ca nu s-a intamplat nimic, sustine cu tarie si directorul institutiei. Dezvaluirile mamei indurerate merg si mai departe. Femeia sustine ca dascalii i-ar seda pe copii. Oare asta primesc micutii bolnavi?! Sedative in loc de afectiune?! Medicamente in loc de terapie?! Mama fetitei a depus o plangere la Parchet.
E hotarata sa mearga pana in panzele albe. Va face tot ce-i omeneste posibil, pentru ca alti parinti, care au copii cu probleme, sa nu treaca prin acelasi cosmar.

##VIDEO102799##

 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei